Ο χαλκός χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες σε χρηστικά αντικείμενα αλλά και διακοσμητικά, χωρίς όμως να θεωρείται, ακόμα και σήμερα, παλιομοδίτικος. Με τη ρουστίκ του ζεστασιά αλλά και τη μινιμαλιστική του γοητεία, αυτό το ευπροσάρμοστο μέταλλο μπορεί να συμπληρώσει κάθε χώρο με τη μοναδική του λάμψη και υφή. Εδώ θα βρείτε μερικούς εύκολους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ενσωματώσετε το πλούσιο ποπ χρώμα του χαλκού στη διακόσμηση του νέου, κοινού σπιτιού σας:

  • Κατσαρόλες και τηγάνια

Κρεμάστε μια ποικιλία χάλκινων κατσαρολικών και τηγανιών για να δημιουργήσετε ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο στην κουζίνα σας. Όχι μόνο θα δώσουν στην κουζίνα σας μια έντονα ρουστίκ αίσθηση, αλλά είναι ταυτόχρονα και λειτουργικά. Συνδιάστε τον χαλκό με ανοξείδωτο ατσάλι, για την τέλεια εμπειρία και στην μαγειρική σας.

  • Αποθήκευση κουζίνας

Τακτοποιήστε την κουζίνα σας με μια συλλογή δοχείων από χαλκό. Αναμείξτε διαφορετικές υφές και αποχρώσεις για πιο φυσική εμφάνιση ή διατηρήστε την ομοιόμορφη για μια ακόμα πιο «καθαρή» αισθητική.

  • Είδη σερβιρίσματος

Το Κυριακάτικο κάλεσμα για μπάρμπεκιου στον κήπο ή το μπαλκόνι σας γίνεται  πιο chic από ποτέ, σερβίροντας Moscow Mules σε χάλκινες κούπες και ορεκτικά σε χάλκινους δίσκους σερβιρίσματος.

  • Φωτισμός

Το φως με τον χαλκό είναι πραγματικά ένας φανταστικός συνδιασμός. Αυτό το παραδοσιακό μέταλλο γίνεται ξαφνικά μοντέρνο σε κρεμμαστά φωτιστικά, φωτιστικά δαπέδου αλλά και γραφείου. Για μια πιο φυσική ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους του σπιτιού, συνδιάστε τα χάλκινα φωτιστικά σας με γλαστράκια σε διάφορα μεταλλικά χρώματα.

  • Διακόσμηση γάμου

Αν σας κάναμε να ερωτευτείτε τον χαλκό ξανά από την αρχή, γιατί να μην προσθέσετε τη ζεστασιά αυτού του μετάλλου στην ιδιαίτερη μέρα σας; Σκεφτείτε όμορφες ιδέες για την κεντρική διακόσμηση των τραπεζιών με χάλκινες βάσεις κεριών ή και μεγάλα και μικρά φανάρια στους διάφορους χώρους του γάμου αλλά και της δεξίωσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *