Πολλοί μελλόνυμφοι λένε ότι δεν χρειάζονται λίστα δώρων για τον γάμο τους. Τα περισσότερα ζευγάρια ζουν ήδη μαζί για κάποιο διάστημα, κι έτσι έχουν ήδη πολλά οικιακά είδη ή αυτό που ιδανικά θέλουν να λάβουν από τους καλεσμένους, είναι μετρητά. Αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η δημιουργία μίας λίστας γάμου είναι must για κάθε μελλόνυμφο ζευγάρι!

1. Οι καλεσμένοι σας θα θέλουν να σας κάνουν δώρο γάμου

Μπορεί να σκεφτείτε ότι η μη δημιουργία λίστας γάμου θα αναγκάσει τους καλεσμένους σας να σας δώσουν μετρητά. Παρόλο που αυτό μπορεί να ισχύσει σε κάποιες περιπτώσεις, πολύ συχνά οι καλεσμένοι προτιμούν ένα ιδιαίτερο και προσωπικό δώρο αντί να καταθέσουν χρήματα σε ένα τραπεζικό λογαριασμό. Η δημιουργία μίας λίστας γάμου θα σας εξασφαλίσει ότι οι καλεσμένοι σας θα σας δώσουν δώρα που πραγματικά θέλετε και χρειάζεστε, αντί να επιλέγουν τυχαία αντικείμενα που δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ ή θα θέλετε να επιστρέψετε.

2. Μπορείτε να ζητήσετε πολύ πρωτότυπα δώρα εκτός από τα «στερεοτυπικά» είδη σπιτιού

Οι λίστες γάμου μπορούν πλέον να περιλαμβάνουν πολύ περισσότερα είδη από τα «κλασικά» δώρα γάμου, όπως οι πορσελάνες και οι ασημένιες κορνίζες. Εμπειρίες όπως το ταξίδι του μήνα του μέλιτος, εισιτήρια για παραστάσεις ή συναυλίες, συνδρομές γυμναστηρίων, είδη κάμπινγκ και είδη για το κατοικίδιο σας, τεχνολογικά αντικείμενα, ποτό, φαγητό, χαλάρωση και ναι, ακόμη και μετρητά. Το cordella.gr μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τη λίστα γάμου που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σε φυσικά προϊόντα, εμπειρίες ή και απλά μετρητά.

3. Ποτέ δεν ξέρετε τι επιφυλάσσει το μέλλον

Μπορεί να πιστεύετε ότι έχετε ήδη κάθε οικιακό αντικειμένου που μπορεί να χρειαστείτε ποτέ. Όμως μελλοντικά μπορεί να αρχίσετε να οργανώνετε τα δικά σας οικογενειακά τραπέζια, Κυριακάτικα BBQ στο σπίτι με τους φίλους, ή να τολμήσετε την πρώτη σας εκδρομή για camping. Γι’ αυτούς αλλά και για πολλούς άλλους λόγους που δεν έχετε ακόμα φανταστεί, αξίζει να κάνετε λίστα γάμου, έτσι ώστε να λάβετε από τώρα ιδιαίτερα δώρα αντί να χρειαστεί να τα αγοράσετε μελλοντικά εσείς οι ίδιοι.

4. Ξεκινήστε η αναβαθμίστε τη νέα σας ζωή μαζί

Εάν συγκατοικείτε ή μένετε μόνοι σας εδώ και κάποιο διάστημα και έχετε ήδη τα περισσότερα είδη σπιτιού που χρειάζεστε, ίσως είναι μια καλή στιγμή να αντικαταστήσετε παλαιότερα αντικείμενα για νέα κομμάτια. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για εσάς και το σύντροφο σας να επιλέξετε είδη για το σπίτι σας ως ζευγάρι αντί για μεμονωμένα, έτσι ώστε το σπίτι σας μαζί να αντικατοπτρίζει πραγματικά την προσωπικότητα και το στυλ σας από κοινού.

5. Τα προνόμια είναι πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε

Το cordella.gr προσφέρει συχνά προνόμια στα ζευγάρια, όπως εκπτώσεις, παρακολούθηση δώρων, ελεγχόμενη αποστολή (που σημαίνει ότι τα δώρα σας μπορούν να αποσταλούν ξεχωριστά ή και ταυτόχρονα για να τα λάβετε μέσα σε λίγες ημέρες) και πολλά άλλα. Επίσης, ως online πλατφόρμα, το cordella.gr σας επιτρέπει να ενημερώνετε και να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για τη λίστα γάμου σας οπουδήποτε και οποτεδήποτε, χωρίς χρονοβόρες ή σύνθετες διαδικασίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *