Η δημιουργία της λίστας γάμου σας μπορεί να σας φαίνεται βουνό, αλλά πιστέψτε μας είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από άλλες δουλείες ή υποχρεώσεις του γάμου. Καταγράψαμε τις πιο κοινές ανησυχίες των ζευγαριών για τη λίστα γάμου σας και σας απαντάμε πως μπορείτε να τις ξεπεράσετε.

1. Πότε πρέπει να κάνουμε τη λίστα γάμου μας;

Οσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο! Οι καλεσμένοι σας πιθανότατα θα θέλουν να αγοράσουν το δώρο σας πριν το γάμο σας, οπότε η δημιουργία λίστας γάμου από νωρίς είναι ωφέλιμη για όλους. Άλλωστε, μπορείτε να ξεκινήσετε με τα βασικά δώρα που θα θέλατε και έπειτα να εμπλουτίζετε τη λίστα σας και με επιπλέον αντικείμενα, εμπειρίες ή κουμπαράδες χρημάτων που θα επιθυμούσατε να λάβετε ως δώρα από τους καλεσμένους σας.

2. Τι ακριβώς χρειαζόμαστε / θα μπορούσαμε να προσθέσουμε στη λίστα γάμου μας;

Καθίστε μαζί με τον σύντροφό σας και κάντε έναν πρώτο απολογισμό από πράγματα που έχετε ήδη, τι θα θέλατε να αντικαταστήσετε και επιπλέον χρειάζεστε. Αν δεν ξέρετε καν από πού να ξεκινήσετε, περιηγηθείτε στις διαθέσιμες Συλλογές του cordella.gr για να εμπνευστείτε και στη συνέχεια ελέγξτε τη σελίδα με Συμβουλές & Tips του προφίλ σας, η οποία θα σας κατευθύνει για το πως θα φτιάξετε την πιο ολοκληρωμένη online λίστα γάμου, βάσει του αριθμού των καλεσμένων σας.

3. Έχουμε προσθέσει αρκετά δώρα στη λίστα γάμου μας;

Όσο περισσότερα δώρα, τόσο το καλύτερο. Οι καλεσμένοι σας θέλουν να έχουν πολλές επιλογές έτσι ώστε να μπορούν να διαλέξουν τα δώρα εκείνα που τους εκπροσωπούν και στο κόστος που θα ήθελαν να ξοδέψουν. Χρησιμοποιήστε τη σελίδα με Συμβουλές & Tips του προφίλ σας όπου βάσει του αριθμού των καλεσμένων σας συστήνουμε πόσα δώρα να προσθέσετε στην online λίστα γάμου σας, σε κατηγορίες και εύρος τιμών.

4. Μήπως φαινόμαστε άπληστοι;

Σίγουρα όχι! Οι καλεσμένοι του γάμου σας είναι φίλοι και συγγενής που θέλουν να γιορτάσουν εσάς και τον γάμο σας. Γι’αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τους δώσετε τις επιλογές που χρειάζονται για να σας πάρουν το δώρο που και εκείνοι θέλουν πραγματικά να σας χαρίσουν. Ακόμα και οι Κουμπαράδες χρημάτων αλλά και η μετατροπή των πιο ακριβών δώρων σε ομαδικά, αποτελούν δώρα που οι καλεσμένοι θα χαρούν να συμβάλουν μαζί με άλλους.

5. Οι γονείς μας θέλουν να πάμε δια της «παραδοσιακής οδού», αλλά εμείς θέλουμε και ιδιαίτερα δώρα. Τι να κάνουμε;

Κατανοούμε πλήρως ότι ένας γάμος αφορά και την οικογένεια ενός ζευγαριού, αλλά τα δώρα της λίστας γάμου σας είναι πράγματα που θα ευχαριστηθείτε ΕΣΕΙΣ. Συνδυάζοντας παραδοσιακά δώρα με Κουμπαράδες μετρητών αλλά και εμπειρίες, μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια λίστα που θα τους κάνει όλους χαρούμενους!

6. Πρέπει να ακολουθήσουμε την ίδια λογική λίστας γάμου που επέλεξαν άλλα φιλικά μας ζευγάρια;

Σίγουρα δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε την πεπατημένη εάν επιθυμείτε να κάνετε κάτι διαφορετικά. Αλλά αν έχετε φίλους που παντρεύτηκαν και πέρασαν πρόσφατα αυτή τη διαδικασία, χρησιμοποιήστε τους ως πηγή πληροφόρησης και συμβουλών! Ρωτήστε τη γνώμη τους για ότι σκέφτεστε ή σας προβληματίζει, για να μάθετε τι δούλεψε και τι πιθανώς θα ήθελαν να είχαν κάνει διαφορετικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *