Αν η ανανέωση του μπάνιου σας είναι στα πλάνα σας με αφορμή τη νέα σας ζωή μαζί, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Είτε πρόκειται για το «μεγάλο» μπάνιο του σπιτιού σας, είτε για το κοινόχρηστο WC, υπάρχουν εύκολοι τρόποι να το μεταμορφώσετε χωρίς να μπείτε στην διαδικασία μίας μεγάλης και κοστοβόρας ανακαίνισης, μόνο με τη βοήθεια της online λίστας γάμου σας.

Από προτάσεις για όμορφο φωτισμό έως έξυπνες λύσεις αποθήκευσης, έχουμε 10 απλές ιδέες για δώρα που θα μπορούσατε να προσθέσετε στη λίστα γάμου σας έτσι ώστε να ανανεώσετε πλήρως το μπάνιο σας.

  1. Άφθονος φωτισμός: Ο φωτισμός είναι σημαντικός για οποιοδήποτε χώρο, πόσο μάλλον στα μικρότερα μπάνια ή μπάνια χωρίς χωρίς φυσικό φως. Ο σωστός φωτισμός όχι μόνο κάνει το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερο, αλλά και πρακτικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε και ένα μπάνιο με ήπιο φωτισμό, αρκεί να παραμένει φωτεινό, καθώς αποτελεί χώρο του σπιτιού που χρησιμοποιείται καθημερινά.
  2. Ο τέλειος καθρέφτης: Τι είναι ένα μπάνιο χωρίς καθρέφτη; Ο καθρέφτης μπορεί να εξυπηρετεί, όχι μόνο για να κοιταζόμαστε, αλλά μπορεί και να είναι ένα κομμάτι διακόσμησης, ακόμα και τέχνη. Ακόμα κι αν νοικιάζετε, οι επιτοίχιοι κινούμενοι καθρέφτες είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε το μπάνιο σας πιο ιδιαίτερο.
  3. Λευκά είδη μπάνιου: Τα λευκά είδη είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος να αναβαθμίσετε το μπάνιο σας συνολικά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε περισσότερα από ένα σετ και χρησιμοποιήστε τα λευκά είδη για να προσθέσετε χρώμα και μοτίβο. Παρόμοια με τα μαξιλάρια, μπορείτε να αλλάζετε αναλόγως την εποχή ή την διάθεση σας, οπότε μην φοβηθείτε να είστε τολμηροί!
  4. Αποθήκευση: Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα γεμάτο πάγκο. Αν κάνετε κάποια μεγαλύτερη ανακαίνιση, να λάβετε υπόψη σας την ανάγκη για επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους. Στην περίπτωση πιο μικρής ανακαίνισης, μπορείτε να αξιοποιήσετε αποθηκευτικές λύσεις και για διακόσμηση. Καλάθια, διακοσμητικά ράφια και άλλα κομμάτια εξυπηρετούν αισθητικά και ως διακόσμηση.
  5. Τέχνη: Η τέχνη στο μπάνιου είναι συχνά συζητήσιμη… Όμως όπως σε κάθε άλλο δωμάτιο, η τέχνη ολοκληρώνει ένα χώρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιοριστείτε σε έναν πίνακα, μπορείτε εναλλακτικά να δοκιμάσετε μια μοναδική ταπετσαρία, ένα διακοσμητικό γείσο ή μικρά διακοσμητικά τοίχου.
  6. Υφές: Χρησιμοποιήστε χαλάκια μπάνιου, στόρια για τα παράθυρα και κουρτίνες για το ντους ή την μπανιέρα και προσθέστε υφές για να κάνετε το μπάνιο σας πιο «ζεστό».
  7. Χρώμα: Το χρώμα στο μπάνιο είναι θέμα προσωπικού γούστου. Ενώ κάποιοι προτιμούν τα κατάλευκα μπάνια, άλλοι δεν φοβούνται το χρώμα. Ανεξαρτήτως προτιμήσεων, το πιο ασφαλές είναι το να είμαστε συνεπείς σε μία κοινή χρωματική παλέτα για τα διάφορα αξεσουάρ του μπάνιου και να αποφεύγουμε τις έγχρωμες συσκευές και είδη υγιεινής.
  8. Αξεσουάρ: Τα αξεσουάρ μπάνιου είναι διακοσμητικά και λειτουργικά. Και ναι, ένα δοχείο απορριμμάτων μπορεί να είναι και κομψό! Μία όμορφη θήκη σαπουνιού ή ένας δίσκος με πετσέτες χεριών μπορεί να δώσει στυλ στο μπάνιο σας εύκολα και οικονομικά. Και όπως είπαμε, διατηρήστε τα αξεσουάρ του μπάνιου σας σε μία κοινή χρωματική παλέτα.
  9. Εξαρτήματα μπάνιου: Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος να δώσετε στο μπάνιο σας μια επιπλέον διακοσμητική νότα είναι τα διάφορα εξαρτήματα ενός μπάνιου. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα από τα ράφια και τους γάντζους των πετσετών μέχρι τις μπαταρίες της βρύσης και της μπανιέρας.
  10. Μικρές πινελιές: Αφήστε τα μικρά πράγματα να δώσουν στο μπάνιο σας αίσθηση ζεστασιάς. Προσθέτοντας λουλούδια, ένα αρωματικό κερί ή και ένα ιδιαίτερο  σαπούνι μπορείτε να δημιουργήσετε στο μπάνιο σας μία ατμόσφαιρα σαν spa, ειδικά όταν έχετε επισκέπτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *