Αυτό που θέλουμε πάντα είναι το να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα δώρα από την online λίστα γάμου σας όλη την ώρα. Άλλωστε, αυτά τα αντικείμενα θα υπάρχουν στο νέο σας σπιτικό για αρκετό καιρό. Και ενώ υπάρχουν πολλά δώρα τα οποία είναι αντικείμενα καθημερινής χρήσης, όπως μία τοστιέρα, καφετιέρα ή τα καθημερινά σας σερβίτσια, υπάρχουν και δώρα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να αξιοποιηθούν με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη φαντασία και μερικές ιδέες για να εμπνευστείτε:

  • Πέτρες/πλάκες σερβιρίσματος

Αυτές οι πλάκες σερβιρίσματος έχουν συνήθως ως βασικό υλικό τον σχιστόλιθο, στον οποίο μπορείτε να γράψετε πάνω με κιμωλία και μετά να το καθαρίσετε πολύ εύκολα. Μπορείτε να γράψετε ένα μικρό μήνυμα και να την χρησιμοποιήστε σαν σουπλά, ή ακόμα και να την χρησιμοποιήσετε ως πίνακα για το μενού της βραδιάς!

  • Κλασσικοί δίσκοι σερβιρίσματος

Οι δίσκοι χρησιμοποιούνται καθημερινά για σερβίρισμα ή απλά ως κομμάτι διακόσμησης. Το σίγουρο όμως είναι ότι μπορούμε να γίνουμε ακόμα πιο δημιουργικοί στο πως τους χρησιμοποιούμε. Τοποθετήστε επιπλέον διακοσμητικές πινελιές και μετατρέψτε τον δίσκο σας σε mini-bar για μία Σαββατιάτικη βραδιά με φίλους στο σπίτι (πχ με ένα γουδί ή δοσομετρητή) ή και για ένα Κυριακάτικο brunch στον καναπέ (πχ με ένα κερί και μία ένα βάζο λουλούδια).

  • Καράφες & κανάτες

Ποιος είπε ότι η καράφες είναι μόνο για κρασιά; Δοκιμάστε να τις αξιοποιήσετε ως βάζα  τοποθετώντας ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια από την επόμενη βόλτα στο βουνό! Και αν γυρίσετε και διψασμένοι, γεμίστε τες με νερό με φέτες εσπεριδοειδών για ακόμα πιο φρέσκια γεύση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *