Στην Ελλάδα αγαπάμε τα καλέσματα στο σπίτι, είτε έξω έχει κρύο, είτε ζέστη. Από χειμερινά gatherings φίλων μπροστά στο τζάκι, μέχρι οικογενειακά μπάρμπεκιου στον κήπο το καλοκαίρι, πάντα βρίσκουμε αφορμή για μάζωξη, ανεξαρτήτως εποχής.

Και ενώ μας αρέσει να διασκεδάζουμε μαζί με τους αγαπημένους μας, τα καλέσματα στο σπίτι είναι απαιτητικά για κάθε οικοδεσπότη. Γι’αυτό το λόγο υπάρχουν σκεύη που μας διευκολύνουν και μας λύνουν τα χέρια, ακόμα και αν οργανώσουμε κάποιο κάλεσμα Παρασκευή βράδυ, μετά από μια κουραστική εβδομάδα.

Η λίστα του γάμου σας αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να ζητήσετε από τους καλεσμένους σας να σας κάνουν δώρο τέτοιου είδους σκεύη και σερβίτσια! Και υπάρχουν 3 συγκεκριμένα σκεύη που θα καλύψουν σχεδόν όλες τις ανάγκες σας για σερβίρισμα:

1. Οι πλάκες τυριού μπορούν να αξιοποιηθούν είτε για σερβίρισμα τυριών και αλλαντικών είτε ως δίσκος για πολύχρωμες bruschetta ή πίτσες. Οι πλάκες είναι ανθεκτικές στο χάραγμα και το σκούρο τους χρώμα κάνουν όλα τα φαγητά να φαίνονται πανέμορφα σερβιρισμένα.

2. Οι ξύλινες επιφάνειες σερβιρίσματος καταφέρνουν να συνδυάσουν το rustic με το elegant. Επιλέξτε το σχήμα και το μέγεθος που προτιμάτε, και προτιμήστε επιφάνειες με χερούλια, έτσι ώστε να σας διευκολύνουν ακόμα περισσότερο στην τοποθέτηση τους στο τραπέζι.

3. Ο κλασικός δίσκος λευκής πορσελάνης ή γυαλιού κάνει τα κεράσματα και τους μεζέδες σας να φαίνονται πάντα κομψοί, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το σερβίρισμα του κυρίως φαγητού του γεύματος. Pro tip: το απλό οβάλ σχήμα είναι το ευκολότερο να αποθηκευτεί καθώς καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο ντουλάπι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *