Αυτό που προβληματίζει πολύ συχνά τα μελλόνυμφα ζευγάρια είναι το πως θα μοιραστούν τη λίστα γάμου τους, με τους φίλους και συγγενείς τους, με καλόγουστο τρόπο. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι η λίστα γάμου τους θα είναι εύκολα προσβάσιμη από τους καλεσμένους τους, χωρίς οι ίδιοι να γίνουν πιεστικοί, καθώς το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να απολαύσουν όλοι την ημέρα και το μυστήριο.

  • Μοιραστείτε τη λίστα γάμου σας στην πρόσκλησή σας

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος που τα ζευγάρια μοιράζονται τις λίστες γάμου τους με τους καλεσμένους τους είναι στο έντυπο προσκλητήριο του γάμου τους. Επειδή συνήθως υπάρχουν πολλαπλές κάρτες στο φάκελο (για οδηγίες, RSVP, κ.λπ.), είναι απόλυτα λογικό να συμπεριληφθούν και οι πληροφορίες για τη λίστα γάμου σας. Οι καλεσμένοι σας θα ψάχνουν αν έχετε λίστα γάμου, και αυτό είναι ένα εύκολο μέρος για να το δουν! Μπορείτε να κατευθύνετε τους καλεσμένους σας να αναζητήσουν την δική σας online λίστα γάμου στο cordella.gr ή ακόμα και να τους παραπέμψετε απευθείας στο δικό σας μοναδικό link στο site.

  •  Μοιραστείτε τη λίστα γάμου σας στην ιστοσελίδα του γάμου σας

Μια πιο πρόσφατη τάση είναι να συμπεριλάβετε το δικό σας μοναδικό link της online λίστας γάμου σας στη ιστοσελίδα του γάμου σας. Έτσι, όλες οι πληροφορίες του γάμου βρίσκονται σε ένα μέρος, και οι καλεσμένοι σας είναι ένα κλικ μακριά από την λίστα γάμου σας. Ωστόσο, προτείνουμε επίσης να χρησιμοποιήσετε μία από τις παρακάτω επιλογές για να συμπληρώσετε τον δικτυακό τόπο του γάμου σας.

  • Μοιραστείτε τη λίστα γάμου σας στο Save-The-Date

Στην περίπτωση που θέλετε να αποφύγετε πάση θησεία την αποτύπωση της λίστας γάμου σας στο προσκλητήριό σας, μπορείτε πάντα να την συμπεριλάβετε στο Save-The-Date σας. Είναι μια λιγότερο επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας του γάμου σας και ταυτόχρονα, ενημερώνετε τους καλεσμένους σας για τη λίστα γάμου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε, το σημαντικότερο είναι να μοιραστείτε την λίστα γάμου σας με τρόπο που εσείς δεν θα νιώθετε άβολα, και οι καλεσμένοι σας δεν θα νιώθουν υποχρεωμένοι να πάρουν δώρο γάμου. Με αυτόν τον τρόπο, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *