Τα δώρα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ενός γάμου και μια από τις πρώτες ευκαιρίες για τα ζευγάρια να σχεδιάσουν και να οραματιστούν την κοινή ζωή και το σπίτι τους. Αλλά με τόσες πολλές και διαφορετικές επιλογές σε όλα τα στάδια οργάνωσης του γάμου, μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε από που να ξεκινήσετε.

Γι’ αυτό, ετοιμάσαμε έναν βασικό οδηγό με τις τελευταίες τάσεις για το 2020, αλλά και τις κλασικές επιλογές που είναι πάντα στην κορυφή για την πιο όμορφη λίστα γάμου.

  • Μήνας του μέλιτος και ταξίδια

Όλο και περισσότερα ζευγάρια τείνουν να προτιμούν τα δώρα εμπειρίας από τα φυσικά δώρα. Είτε μέσω δωροεπιταγών είτε μέσω «κουμπαράδων» χρημάτων, μπορείτε να ζητήσετε από τους καλεσμένους σας να σας κάνουν δώρα εμπειρίας για το πρώτο ταξίδι της κοινής σας ζωής, ή και κάποια πρωτότυπη δραστηριότητα για μία μελλοντική εκδρομή!

  • Είδη για hobby και κατοικίδια

Παρόμοια με τα δώρα εμπειρίας, τα νέα ζευγάρια είναι πολύ πιθανό να εκτιμήσουν οποιοδήποτε είδους δώρο τους επιτρέπει να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί. Άλλωστε, τα ζευγάρια πλέον εξετάζουν με διαφορετικό τρόπο τι τους κάνει πιο «γεμάτους» σε σχέση με το να γεμίσουν απλά τον χώρο τους. Από είδη κάμπινγκ και αποσκευές, μέχρι επιτραπέζια παιχνίδια και είδη για κατοικίδια, στο cordella.gr μπορείτε να βρείτε πολλές πρωτότυπες ιδέες για να γίνει ο χρόνος σας μαζί, ακόμα πιο διασκεδαστικός!

  • Φυτά και άλλα πρωτότυπα είδη διακόσμησης

Με αφορμή το γάμο τους και τα δώρα που θα λάβουν από τους καλεσμένους τους, πολλά ζευγάρια αποφασίζουν να αναβαθμίσουν την αισθητική του σπιτιού τους, με το να προσθέσουν ιδιαίτερα είδη διακόσμησης στη λίστα γάμου τους. Βάζα και κασπώ, ναι. Αλλά ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι στο cordella.gr μπορείτε να προσθέσετε και αληθινά φυτά στη λίστα γάμου σας; Η πιο όμορφη και φυσική διακόσμηση για το σπίτι σας και τη νέα σας ζωή μαζί!

  •  Πρακτικά δώρα

Ποιος είπε ότι τα πρακτικά δώρα δεν έχουν αξία; Με τη βοήθεια της online λίστας γάμου, η περίοδος που τα ζευγάρια ντρεπόντουσαν να ζητήσουν κάποια είδη δώρων, και οι καλεσμένοι ξόδευαν χρήματα σε δώρα που κατέληγαν να μαζεύουν σκόνη, τελείωσε! Σεντόνια, κουζινικά και ηλεκτρικές σκούπες – μπορεί να μην είναι τα πιο «ιδιαίτερα» ή μεγάλης συναισθηματικής αξίας, αλλά είναι δώρα που κάθε ζευγάρι χρησιμοποιεί, και μάλιστα για καιρό.

  • Gadgets και είδη για ένα «έξυπνο σπίτι»

Άνεση και ασφάλεια με το πάτημα ενός κουμπιού – πολλά ζευγάρια πλέον επιλέγουν έξυπνες συσκευές για την καθημερινότητα τους, όπως WiFi connected συσκευές για κάθε δωμάτιο του σπιτιού τους. Επιπλέον, πρωτότυπα gadgets και εξοπλισμός κουζίνας μετατρέπουν το μαγείρεμα στο σπίτι σε γαστρονομική εμπειρία, είτε για τα βράδια μέσα στην εβδομάδα, είτε για gatherings με φίλους το Σαββατοκύριακο!

  • Στήριξη οργανισμών

Τελευταία αλλά εξίσου σημαντική επιλογή, είναι η αξιοποίηση ενός ποσοστού των χρημάτων του γάμου ενός ζευγαριού στην στήριξη μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Με τη δημιουργία λίστας γάμου στο cordella.gr μπορείτε να ζητήσετε από τους καλεσμένους σας να συμβάλλουν σε μία δωρεά σε οργανισμούς που στηρίζουν τα παιδιά, τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, ή ακόμα και να δημιουργήσετε τον δικό σας «κουμπαρά» χρημάτων για να μπορέσετε να στηρίξετε μία προσωπική σας πρωτοβουλία ή σκοπό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *