Κάθε ζευγάρι θέλει οι γαμήλιες φωτογραφίες του να αποτυπώνουν τη μοναδικότητα της ιδιαίτερης του ημέρας. Η προσθήκη props μπορεί να  μοναδικά στιγμιότυπα, προσδίδοντας προσωπικότητα και γοητεία. Ακολουθούν μερικές αστραφτερές ιδέες για να απογειώσετε τις γαμήλιες φωτογραφίες σας:

Color Bombs

Προσθέστε χρώμα στις φωτογραφίες σας με βόμβες χρωματιστού καπνού. Ενδείκνυνται ιδιαίτερα καλά για εξωτερικές λήψεις, καθώς θα σας περιβάλλουν με σύννεφα χρώματος.

Πινακίδες Neon

Προσαρμοσμένες επιγραφές νέον με cute και ευφάνταστες φράσεις ή τα ονόματά σας, μπορούν να δημιουργήσουν ένα μοντέρνο σκηνικό. Είναι ιδανικές για βραδινές δεξιώσεις.

Sparklers

Κλείστε τη βραδιά του γάμου σας με ένα αποχαιρετισμό από βεγγαλικά. Πέρα από εντυπωσιακές φωτογραφίες, προσθέτουν και μια εορταστική πινελιά στον αποχαιρετισμό σας.

Themed Photobooths

Μπορείτε επίσης να στήσετε ένα photobooth που να εμπνέεται από τη θεματική του γάμου σας. Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε props όπως vintage καπέλα, πρωτότυπες μάσκες, αστεία αποφθέγματα. Οι καλεσμένοι σας θα το λατρέψουν, καθώς θα διασκεδάσουν και θα δημιουργήσουν αξέχαστες φωτογραφίες.

Floral Αψίδες

Οι αψίδες δημιουργούν πανέμορφα, φυσικά πλαίσια για τις φωτογραφίες του γάμου σας. Αν επιλέξετε μια αψίδα με λουλούδια μπορείτε να ενσωματώσετε λουλούδια που υπάρχουν και στον ευρύτερο στολισμό του event, ώστε να υπάρχει αρμονία σε σχέση με το theme του γάμου σας.

Με αυτά τα σκηνικά, το άλμπουμ του γάμου σας όχι μόνο θα αφηγείται την ιστορία της μεγάλης σας ημέρας, αλλά  θα αναδεικνύει και τη δημιουργικότητα που διοχετεύσατε στην κάθε λεπτομέρεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *