Αν εσείς και ο/η σύντροφός σας αναρωτιέστε τι να προσθέσετε στη λίστα γάμου σας, έχουμε το μυστικό. Σας ετοιμάσαμε έναν λεπτομερή οδηγό με τις αναμενόμενες τάσεις των δώρων γάμου για το 2024, καθώς και προτάσεις προϊόντων και εμπειριών με βάση τις τάσεις αυτές!

1. Calm & Care

Με την έννοια της φροντίδας και αυτοφροντίδας να κάνει trend στο Instagram και το TikTok όλο και περισσότερα ζευγάρια επιθυμούν να αξιοποιούν αντικείμενα και εμπειρίες που σχετίζονται με το ευ ζην.  Τόσο στην κατηγορία Είδη Χαλάρωσης & Δημιουργικότητας, όσο και στην κατηγορία Είδη Fitness & Training, μπορείτε να επιλέξετε και να προσθέσετε στη λίστα σας, μια γκάμα αντικειμένων που θα σας εξασφαλίσουν στιγμές ευεξίας.

Σας προτείνουμε, το Kit Χαλάρωσης καθώς και το Στρώμα Yoga από WAT OBJECT για τις απόλυτες στιγμές χαλάρωσης και διαλογισμού!

2. Self Care

Μπορεί ο γάμος να είναι η ένωση δύο ανθρώπων αλλά έχει αρχίσει και απομυθοποιείται η ιδέα ότι τα δώρα γάμου πρέπει να αφορούν απαραίτητα και τους δύο. Σύμφωνα με αυτό και με την ανάδειξη του trend του self care, σας προτείνουμε δώρα όπως αυτά που θα  βρείτε στην κατηγορία Συσκευές Προσωπικής Φροντίδας. Τέτοια δώρα, στοχεύουν στον καλλωπισμό αλλά είναι αξιοποιήσιμα ξεχωριστά στο ζευγάρι, χωρίς να είναι απαραίτητο ότι θα χρησιμοποιηθούν και από τους δύο. Η Cordella σας προτείνει δώρα όπως το Σεσουάρ Dyson για να αναβαθμίσετε το styling των μαλλιών σας. Ή αντίστοιχα το Σετ Περιποίησης από Remington με κεφαλές για καλλωπισμό μαλλιών, προσώπου και σώματος.

3.Relax, Relax, Relax

Σε μια γρήγορη και αγχωτική καθημερινότητα όλοι και περισσότεροι επιλέγουν να επενδύουν γύρω από την χαλάρωση και την ξεκούραση, με ότι συνεπάγεται αυτό. Η αγορά στρώματος με στόχο την καλύτερη ποιότητα ύπνου, είναι σίγουρα μια επένδυση που εξαργυρώνεται σε βάθος χρόνου. Το Ανατομικό Στρώμα Parga από CANDIA, είναι μια τέτοια επένδυση.

Η χαλάρωση επίσης, δεν μένει μόνο μέσα στους τοίχους του σπιτιού! Εμείς σας προτείνουμε την αγορά μιας Πολύχρωμης Κρεμαστής Πολυθρόνας Cira από KAVE HOME για χαλαρωτικές στιγμές (και) στον κήπο.

4. Mini-Moons

Το trend για τα mini-moons προέκυψε επειδή πολλά ζευγάρια δεν προλαβαίνουν να κάνουν ένα μεγάλο σε διάρκεια ταξίδι του μέλιτος. Τα mini-moons αν και μικρά σε διάρκεια, δεν στερούνται τις αμέτρητες εμπειρίες που έχει ένα μεγάλο ταξίδι. Στην Cordella μπορείτε να προσθέσετε στην λίστα σας δώρα εμπειριών, όπως 2ήμερο σε Superior Σουίτα, Dinner & Spa για 2 Άτομα από το Aigis Boutique Hotel, στην Κέα.

Αν πάλι θέλετε το mini-moon σας να είναι σε μορφή road trip με διαμονή, σας προτείνουμε την προσθήκη Δωροκάρτας για το Dexamenes Seaside Hotel στη λίστα σας. Μπορείτε έτσι να απολαύσετε υπέροχες μικρές εκδρομές στην Πελοπόννησο καθώς και μια ειδυλλιακή διαμονή στην παραλία της Κουρούτας.

5. Let the lights shine, bright!

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε την τάση πολλών social media creators να προτείνουν την δημιουργία χαλαρωτικής ατμόσφαιρας στο σπίτι με τον συνδυασμό φωτιστικών.

Εκτός από φως, τα φωτιστικά μπορούν να προσδώσουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα στον χώρο. Είτε πρόκειται για το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα, η επιλογή του σωστού φωτισμού μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Τα φωτιστικά Trio, με τον μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό τους, είναι ικανά να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας αισθητικά, όπως το Φωτιστικό τοίχου BRAD.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εμπνευστείτε από την μινιμαλιστική προσέγγιση της KAVE HOME, με το Φωτιστικό Οροφής Xaviera.

6. Hey, Baby!

Άλλη μια τάση όσον αφορά τον γάμο, είναι ο συνδυασμός γάμου και βάπτισης σε ένα event.

Σύμφωνα με αυτό, η τάση που θα επικρατήσει αναφορικά με τις λίστες δώρων, είναι η επιλογή δώρων και για βάπτιση. Η Cordella έχει φροντίσει και για αυτή την τάση καθώς στην κατηγορία Baby μπορείτε να βρείτε και να προσθέσετε στη λίστα σας αμέτρητα δώρα επιλεγμένα ειδικά για τα Cordella Babies! Δείτε τα all time favourites και must για την λίστα δώρων βάπτισης, όπως την αγαπημένη φίλη των παιδιών Sophie La Girafe και τα υπέροχα ξύλινα παιχνίδια από PLAN TOYS, φτιαγμένα με τα πρότυπα του συστήματος Montessori. Ενδεικτικά σας προτείνουμε το Σετ Δώρου Sophie La Girafe, όπως αντίστοιχα και το Σετ Παιχνίδια Γλυκισμάτων από PLAN TOYS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *