Ξέρουμε ότι τα Cordella Couples θέλουν να είναι on trend, γι’ αυτό καταγράψαμε για εσάς 6 ins και 6 outs για τους γάμους το 2024! Το 2024 θα “φορεθούν” πολύ τα εξής:

  1. First look moment: Οι φωτογραφίες που το ζευγάρι κοιτάζεται για πρώτη φορά μετά την προετοιμασία και πριν το μυστήριο. Το ενδιαφέρον με αυτό το trend, είναι ότι θα έχετε ρομαντικές φωτογραφίες ως ζευγάρι, σε μια ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή!
  2. Εναλλαγές Ρούχων: Είτε για άνεση, είτε για στυλ, η αλλαγή ρούχων κατά τη διάρκεια του event είναι το must για το 2024! To elegant νυφικό κατά τη διάρκεια του γάμου μετατρέπεται σε chic cocktail dress στο πάρτυ. Περισσότερα outfits, περισσότερες αφορμές για φωτογραφίες!
  3. No phones, more fun: Ξεκίνησε σαν trend ήδη από το 2023 αλλά είναι πολλά ζευγάρια που έχουν επιλέξει αυτόν τον χρυσό κανόνα για το γάμο τους το 2024. Όχι, κινητά τηλέφωνα κατά την διάρκεια του event! Οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν το event χωρίς τους αντιπερισπασμούς των κινητών τους, ενώ ταυτόχρονα νιώθουν ότι είναι μέρος μιας πολύ ιδιαίτερης στιγμής.
  4. Signature Cocktails: Oldie but goodie: βάλτε την προσωπική σας πινελιά στα ποτά του party! Σε συνεργασία με έναν mixologist, δημιουργήστε ιδιαίτερα drinks που ταιριάζουν στην αισθητική σας. Σκεφτείτε δημιουργικά τα ονόματα των cocktails και κάντε τα ποτά του party του γάμου αξέχαστα.
  5. Sparkle with a Twist: Diamonds are forever, το ίδιο όμως και το γκλίτερ και η λάμψη. Προσθέστε λάμψη στο event σας από τα ρούχα, τον στολισμό μέχρι και σε μικρές λεπτομέρειες όπως το προσκλητήριο. Συγχρόνως μπορείτε να εντάξετε την λάμψη με ηθικό τρόπο, καθώς στην αγορά υπάρχουν άπειρες eco-friendly επιλογές όπως vegan glitter.
  6. Pearls & Pals: Οι πέρλες και τα παλ χρώματα εκτός του ότι αναδεικνύουν το ένα το άλλο, έχουν μπει για το 2024 στα moodboards πολλών διάσημων wedding planners και ζευγαριών.

Το 2024 καλό θα ήταν να αποφύγετε τα εξής:

  1. #OverdoneHashtags: Keep it real, όχι μόνο στο Instagram. Η ιστορία αγάπης σας είναι μοναδική, με βάση αυτό δημιουργήστε ένα εξίσου μοναδικό hashtag που θα αποτυπώσει δημιουργικά την πιο σημαντική σας στιγμή στα social media.
  2. Μεγάλοι σε διάρκεια γάμοι: Ατελείωτες ώρες στο δημαρχείο ή την εκκλησία; Τότε μην αναρωτιέστε γιατί οι καλεσμένοι σας χασμουριούνται… Κρατήστε την τελετή μικρή σε διάρκεια και κάντε έτσι το πάρτυ να διαρκέσει μέχρι το πρωί!
  3. Dress Code: Παρότι το dress code δημιουργεί πολύ όμορφες φωτογραφίες, είναι αρκετά περιοριστικό για τους καλεσμένους σας. Εναλλακτικά, και αν θέλετε τα outfit στο γάμο σας να έχουν twist σκεφτείτε μια θεματική και αφήστε την φαντασία των καλεσμένων να καλπάσει!
  4. Donut Walls: Τα donut ήταν trend για πολλά χρόνια ως ένα έξτρα γλύκισμα για τους καλεσμένους, παρόλα αυτά έχει παραγίνει. Βρείτε άλλα ιδιαίτερα και απολαυστικά treats που θα μπορούσαν να είναι ο γλυκός “πειρασμός” για τους καλλιτέχνες σας.
  5. IBAN στο προσκλητήριο: Το IBAN στο προσκλητήριο είναι άβολο και για τα ζευγάρια και για τους καλεσμένους… Μπορείτε να φτιάξετε την λίστα δώρων σας στην Cordella, έτσι οι καλεσμένοι σας έχουν τη δυνατότητα να σας κάνουν δώρα με συναισθηματική αξία. Και όχι μόνο αυτό, από πλευράς σας μπορείτε να προσθέσετε στη λίστα σας προϊόντα, εμπειρίες αλλά και Κουμπαράδες χρημάτων. Οι Κουμπαράδες είναι ένας εναλλακτικός και cute τρόπος να ζητήσετε χρήματα.
  6. Choreo-No-No: Το party του γάμου είναι μια καλή ευκαιρία για χορό, αλλά σίγουρα όχι μια audition για ένα show χορού. Χορέψτε ελεύθερα με τους καλεσμένους σας και απολαύστε το ρυθμό. Αποφύγετε ωστόσο, τις στημένες χορογραφίες στην αρχή του πάρτυ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *