Το κοινό σας ταξίδι είναι ακόμα πιο συναρπαστικό, όταν το ταξίδι του μέλιτος περιλαμβάνει τον μαγευτικό κόσμο των χιονισμένων τοπίων και την αδρεναλίνη του σκι ή του snowboard. Ο χειμερινός μήνας του μέλιτος σε ένα χιονοδρομικό κέντρο, είναι ταυτόχρονα μια απόδραση στη μαγευτική ομορφιά των χιονισμένων βουνών. Φανταστείτε, θαλπωρή και χαλάρωση, ζεστό κακάο δίπλα στη φωτιά αλλά και συναρπαστικές περιπέτειες στο χιόνι. 

Ας εξερευνήσουμε λοιπόν, τέσσερις εξαιρετικούς προορισμούς στην Ευρώπη που υπόσχονται όχι μόνο εξαιρετικά χειμερινά αθλήματα αλλά και ένα ρομαντικό σκηνικό για αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι κάθε ζευγαριού. Για κάθε προορισμό,  σας προτείνουμε και από ένα αντικείμενο που μπορείτε να βρείτε στην Cordella, για να σας βοηθήσουμε να μπείτε στο cozy και χιονισμένο κλίμα! 

1. Zermatt, Ελβετία:

To Ζερμάτ φωλιάζει στην καρδιά των Άλπεων, και είναι η επιτομή του ρομαντισμού με φόντο την εμβληματική κορυφή Matterhorn. Απολαύστε τη γοητεία των δρόμων χωρίς αυτοκίνητα, των άνετων σαλέ και του σκι παγκόσμιας κλάσης. Το Ζερμάτ δεν προσφέρει μόνο συναρπαστικές πίστες, αλλά και απολαυστικά-καταφύγια σπα και φυσικά γκουρμέ γαστρονομικές εμπειρίες.

Εμείς, σας προτείνουμε το ARIETE Chocolate Fountain για να προετοιμαστείτε για τον σοκολατένιο παράδεισο, αφού η Ελβετία φημίζεται για τις σοκολάτες της!

2. Chamonix-Mont-Blanc, Γαλλία

Για τα ζευγάρια που αναζητούν ένα τέλειο μείγμα περιπέτειας και γαλλικής γοητείας, το Σαμονί-Μον Μπλαν είναι η απάντηση. Αυτή η φημισμένη πόλη-θέρετρο, που βρίσκεται στους πρόποδες του Μον Μπλαν. Θα ενθουσιαστείτε με του γοητευτικούς του δρόμους, την ντόπια κουζίνα και την καθηλωτική θέα.

Το μισό ταξίδι είναι η προετοιμασία, έτσι και εμείς σας προτείνουμε την Athens Tiles Bag από SUN OF A BEACH,  ώστε η χειραποσκευή σας να είναι τόσο chic όσο και ο προορισμός!

3. Cortina d’Ampezzo, Ιταλία:

Γνωστή ως η “βασίλισσα των Δολομιτών”, η Cortina d’Ampezzo είναι ένας παράδεισος για ζευγάρια που αναζητούν ένα μείγμα ιταλικής κομψότητας και ορεινής μαγείας. Εκτός από τις απολαυστικές πίστες σκι, βυθιστείτε στην τοπική κουλτούρα, απολαμβάνοντας ιταλική κουζίνα και εξερευνώντας κομψές μπουτίκ.

Καταγράψτε τις γαστρονομικές σας εμπειρίες στο Βιβλίο Γευσιγνωσίας My Drinks Journal από WAT OBJECT, και μοιραστείτε τις με τους φίλους σας μετά το ταξίδι!

4. Avoriaz, Γαλλία:

Ένα στολίδι στις γαλλικές Άλπεις, το Avoriaz αποτελεί το ειδυλλιακό σκηνικό για ένα Skiing Honeymoon. Βρίσκεται ψηλά πάνω από την πολυσύχναστη πόλη Morzine, ενώ προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον χωρίς αυτοκίνητα, γοητευτική ξύλινη αρχιτεκτονική και πρόσβαση στην τεράστια χιονοδρομική περιοχή Portes du Soleil. Φανταστείτε ζεστά βράδια δίπλα στη φωτιά μετά από συναρπαστικές ημέρες στις πίστες.

Βυθιστείτε στην χαλαρότητα πριν από το ταξίδι σας με το, Σοκολά Υπέρδιπλο Βελουτέ Κουβερτοπάπλωμα Pindos από PENNIE !

Στο Cordella σας προτείνουμε επίσης την δημιουργία ενός Κουμπαρά με τίτλο “Ski is the Limit”, ώστε να μπορείτε να ζητήσετε από τους καλεσμένους στο γάμο σας, να συμβάλλουν στην χιονισμένη σας περιπέτεια! 

Αφεθείτε στον μαγευτικό κόσμο των χιονισμένων τοπίων, των συναρπαστικών πλαγιών και των προσωπικών στιγμών – γιατί όταν πρόκειται για μήνα του μέλιτος, ski is the limit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *