Ο τρόπος με τον οποίο οργανώνονται οι γάμοι έχει αλλάξει δραστικά την τελευταία δεκαετία. Όσοι είναι μελλόνυμφοι πλέον ζητούν σε μεγάλο βαθμό τη βοήθεια των social media (hello Pinterest & Instagram!) όταν προετοιμάζονται για την ιδιαίτερη μέρα τους. Όμως, το internet δεν είναι πλέον μόνο για έμπνευση.

Το WedMyWay είναι η πιο πλήρης online πλατφόρμα στην Ελλάδα που βοηθάει τα μελλόνυμφα ζευγάρια να οργανωθούν, να τηρήσουν το budget του γάμου τους και να παρακολουθήσουν τα RSVP των καλεσμένων τους.

Με λίγα λόγια, ό,τι εργαλείο χρειάζεστε για το γάμο σας βρίσκεται στο WedMyWay και είναι δωρεάν:

1. Δημιουργείστε την πληρέστερη to-do list

Είτε είσαστε εκ φύσεως οργανωτικοί, είτε προτιμάτε τους πιο χαλαρούς ρυθμούς, το μόνο σίγουρο είναι ότι με την ηλεκτρονική ατζέντα του γάμου σας, δε θα αφήσετε τίποτα στην τύχη του.

2. Wedding budget tracking

Ορίστε το budget του γάμου σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε αυτό το μαγικό εργαλείο της Wedmyway. Και το πιο σημαντικό; Θα σας στέλνει τις κατάλληλες ενημερώσεις για κάθε σας κίνηση.

3. Λίστα καλεσμένων χωρίς μπερδέματα

Προσθέστε τα άτομα που θα καλέσετε, και δείτε τα να συγκεντρώνονται εύκολα και γρήγορα σε μία άψογα οργανωμένη λίστα. Από την μεριά της νύφης ή του γαμπρού; Συνάδελφος ή ξάδερφος; Ομαδοποιείστε έξυπνα τους καλεσμένους σας ανά οικογένεια και κατηγορία σχέσης και απολαύστε τους τακτοποιημένους και χαρούμενους.

4. Πλάνο τραπεζιών… made easy!

Εδώ θα βρείτε το ιδανικό μέρος για κάθε καλεσμένο. Δημιουργήστε εύκολα και αβίαστα τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς καλεσμένων. Προσθέστε τα τραπέζια, την πίστα χορού, τον DJ και οτιδήποτε άλλο έχετε σκεφτεί προκειμένου να στήσετε το πιο αξέχαστο party.

5. Music playlist, με τα αγαπημένα σας τραγούδια

Περιηγηθείτε, ακούστε και διαλέξτε μοναδικά τραγούδια για ένα ανεπανάληπτο γαμήλιο πάρτι με το δικό σας, μοναδικό music playlist. Και το καλύτερο όλων; Αφού διαλέξετε τα αγαπημένα σας, μπορείτε να τα στείλετε αυτόματα στον wedding dj σας!

Με την ομορφότερη online λίστα γάμου και το πληρέστερο wedding planning tool, we’ve got  you 100% covered. Wedding season 2023: here we come!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *