Με τους επαναπρογραμματισμένους γάμους αλλά και τα προσφάτως αρραβωνιασμένα ζευγάρια, το 2023 αναμένεται να είναι μια από τις πιο «δυνατές» χρονιές γάμων εδώ και δεκαετίες. Όχι μόνο τα ζευγάρια είναι ενθουσιασμένα με τη μεγάλη τους μέρα, αλλά οι καλεσμένοι ανυπομονούν να γιορτάσουν ελεύθερα και να δείξουν την αγάπη τους στα μελλόνυμφα ζευγάρια. Ωστόσο, αν εσείς και ο σύντροφός σας αναρωτιέστε τι να προσθέσετε στη λίστα γάμου σας, έχουμε το μυστικό για τα κορυφαία γαμήλια δώρα και τις τάσεις για την ερχόμενη σεζόν.

Γι’ αυτό, ετοιμάσαμε έναν οδηγό με τις αναμενόμενες τάσεις των δώρων γάμου για το 2023!

1. Go Green!

Αν και ο συνδυασμός του μπλε και του λευκού είχε κυριαρχήσει στους γάμους τα τελευταία χρόνια, το πράσινο φαίνεται να είναι το νούμερο 1 χρώμα που θέλουν τα ζευγάρια για το 2023. Και οι λίστες δώρων γάμου αναμένεται να γίνουν πράσινες με περισσότερους από έναν τρόπους! Το 2023 τα ζευγάρια θα επιλέξουν δώρα φιλικά προς το περιβάλλον περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Γι’αυτό και ετοιμάσαμε την κατάλληλη Συλλογή Eco-nscious για να εμπνευστείτε και να τα βρείτε όλα εύκολα!

2. Art De La Table

Τα ζευγάρια του 2023 θέλουν όλο και πιο ιδιαίτερα πράγματα για το γάμο τους, και οι λίστες γάμου δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση. Ενώ τα σερβίτσια είναι σταθερά κορυφαία επιλογή για μελλόνυμφα ζευγάρια και καλεσμένους, πλέον τα ζευγάρια επιλέγουν σερβίτσια με ιδιαίτερα σχέδια και υφές. Πιάτα σε περίεργα σχήματα συνοδεύονται από χρωματιστά σετ μαχαιροπήρουνων και ποτών. Οι πολλοί και διαφορετικοί τύποι ποτηριών θα έχουν επίσης την τιμητική τους, για να χρησιμοποιηθούν για κοκτέιλ σε καλέσματα φίλων ή απλώς για να εμπλουτίσουν το καθημερινό τους dinner date στο σπίτι.

3. To Travel is To Live

Με τους περιορισμούς να έχουν χαλαρώσει σε όλο τον κόσμο, τα ταξίδια του μέλιτος, τα long weekends και τα ταξίδια, γενικά, αρχίζουν να επιστρέφουν με απίστευτο ρυθμό. Τα ζευγάρια προσθέτουν αποσκευές, Δωροκάρτες και πακέτα ταξιδιών στις επιθυμίες τους ως δώρα γάμου. Όπως επίσης και Κουμπαράδες χρημάτων για τις δραστηριότητες του ταξιδιού ή και μοναδικές εμπειρίες στον προορισμό που αγαπάνε.

4. Outdoor & BBQ

Τα ζευγάρια εξακολουθούν να θέλουν να περνάνε το χρόνο τους έξω. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ψησταριές συνεχίζουν να επιλέγονται από όλο και περισσότερα ζευγάρια σε σύγκριση με προηγούμενα χρόνια. Ομοίως, τα έπιπλα εξωτερικού χώρου και τα είδη διακόσμησης κήπου και μπαλκονιού παραμένουν από τις πιο trending κατηγορίες δώρων.

5. Furry Friends

Όταν τα ζευγάρια δεν περνάνε χρόνο με τις παρέες τους, είναι απασχολημένα με τους τριχωτούς τους φίλους. Τα είδη για κατοικίδια είναι μια κατηγορία που συνεχίζει να έχει απήχηση και όλο και περισσότερα ζευγάρια συμπεριλαμβάνουν τα furbabies τους ως μέρος της ιδιαίτερης ημέρας τους αλλά και των δώρων του γάμου τους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *