Όπως η λίστα του γάμου, έτσι και η πρόταση γάμου χρειάζεται καλό planning και πολλή φαντασία! Η επιλογή του κατάλληλου σημείου ίσως δυσκολέψει κάποια ζευγάρια οπότε γι’ αυτό βρήκαμε 9+1 μέρη για να κάνετε πρόταση γάμου… και να προχωρήσετε επιτέλους στην επιλογή των αγαπημένων σας δώρων, είτε είναι προϊόντα, είτε εμπειρίες είτε χρήματα!

  1. Οία – Σαντορίνη

All-time classic! Η Σαντορίνη είναι ένας μαγικός προορισμός και δικαίως θεωρείται από τα πιο ρομαντικά ελληνικά νησιά. Το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και η καλοκαιρινή θέα είναι ό,τι πρέπει για να κάνετε την πρότασή σας.

  1. Παναγία η Παντοχαρά – Σίκινος
Eudemonia.gr-© Nikos G. Mastropavlos-Sikinos-Panagia-Pantochara-2020-V

Ή αλλιώς το εκκλησάκι του Οδυσσέα Ελύτη. Η τοποθεσία του είναι μοναδική, γεμάτη φως! Μπροστά σας θα απλώνεται η θάλασσα του Αιγαίου καθώς ορατά είναι και άλλα νησιά των Κυκλάδων όπως η Σίφνος και η Αντίπαρος. Χαλαρώστε αγκαλιά και πείτε το ναι!

  1. Ναός του Ποσειδώνα

Σίγουρα ακόμη μία θέα που θα σας συνεπάρει! Ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο έχει μία ξεχωριστή θέση στο μυαλό όλων και ειδικά των Αθηναίων. Ο ρομαντισμός της θέας του Σαρωνικού κόλπου θα σας ταξιδέψει και θα χαραχτεί για πάντα στη μνήμη σας.

  1. Πάργα

Με γαλαζοπράσινες θάλασσες και καταπράσινους λόφους, στη Πάργα αναμφίβολα θα βρείτε κάτι που να σας χαρακτηρίζει! Η ομορφιά της χαρίζει μία μοναδική αίσθηση και είναι το κατάλληλο μέρος να κάνετε για πάντα δικό σας!

  1. Κάστρο της Μονεμβασιάς

Η Μονεμβασιά είναι μοναδικός προορισμός και από τις ομορφότερες καστροπολιτείες! Είναι χτισμένη πάνω σε βράχο και το κάστρο της θα σας γοητεύσει. Ζήστε μία μικρή περιπέτεια εξερευνώντας το τοπίο και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή go for it!

  1. Ο Δρόμος της Αγάπης – Βυτίνα

Για τους πιο φθινοπωρινούς, ο «δρόμος της αγάπης» βρίσκεται στη Βυτίνα και θεωρείται από τα πιο ρομαντικά μέρη στην Ελλάδα. Ο δρόμος αυτός είναι παραμυθένιος και κάνοντας έναν αργό περίπατο έχοντας τα δέντρα και τη φύση να σας συνοδεύουν, σύντομα θα είστε μελλόνυμφοι!

  1. Λίμνη Δόξα

Η λίμνη Δόξα βρίσκεται στην Ορεινή Κορινθία και τα δάση με τα έντονα χρώματα καθρεφτίζονται στα νερά της, δημιουργώντας ένα μοναδικό θέαμα! Είτε για περίπατο, είτε για mountain bike, κάντε αυτό που απολαμβάνετε παρέα και δημιουργήστε την πιο αξέχαστη στιγμή.

  1. Πήλιο

Το καλύτερο σημείο για όλες τις εποχές του χρόνου – με τη φύση να οργιάζει! Δασικά μονοπάτια και χιονοδρομικό κέντρο για τους χειμερινούς άλλα και παραδεισένιες παραλίες για τους καλοκαιρινούς. Στο Πήλιο θα βρείτε το σημείο που ονειρεύεστε για να φέρετε το σχέδιό σας εις πέρας. Mission accomplished!

  1. Παρνασσός

Ο Παρνασσός σίγουρα θα μαγέψει το άλλο σας μισό και θα σας χαρίσει το κατάλληλο spot για να κάνετε την ερωτησούλα σας! Ένα hike μέσα τα έλατα, village-hopping γύρω από το βουνό ή και snowboarding στο χιονοδρομικό, όπου και να φανταστείτε την πρότασή σας, ο Παρνασσός τα καλύπτει όλα!  

  1. Οποιοδήποτε μέρος είναι special για εσάς!

Μπορεί να είναι αυτό που γνωριστήκατε ή αυτό που φιληθήκατε! Μη διστάσετε να επιλέξετε το μέρος που κρατάει μία σημαντική θέση στην καρδιά και των δύο και συμβολίζει σημαντικά στάδια της σχέσης σας, όποια κι αν είναι αυτά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *