Εάν στο γάμο σας επιλέξετε να έρθουν και παιδιά, τότε πολύ πιθανό να χρειαστεί να εστιάσετε ακόμη περισσότερο στο κομμάτι του entertainment! Αν και παιδιά, σίγουρα θα είναι οι πιο αυστηροί κριτές και δε θα διστάσουν να δείξουν ότι κάτι δεν τους αρέσει. Εμείς ετοιμάσαμε μερικές ιδέες για τον καλύτερο kid-friendly γάμο, που σίγουρα θα τα κρατήσει απασχολημένα!

  • Ζωγραφική

Η ζωγραφική είναι must. Μαρκαδόροι, πινέλα, χρώματα, αυτοκόλλητα και coloring books είναι μερικά από τα βασικά. Απλώστε τα στο σημείο που θέλετε and let them go wild!

  • Επιτραπέζια

Αυτά σίγουρα θα αρέσουν και στους μεγάλους. Στήστε τους της δική τους γωνία όπου θα τους περιμένουν επιτραπέζια παιχνίδια όπως Jenga ή παζλ. Οι επιλογές είναι αμέτρητες!

  • Cool Kids Table

Ετοιμάστε τους το δικό τους kids table όπου θα μπορούν να είναι όλα μαζί, να παίξουν, να μιλήσουν, να φάνε παρέα και να περάσουν όμορφα μεταξύ τους… μακριά από τους μεγάλους because adults are not allowed!

  • Φουσκωτά Παιχνίδια

Go big or go home με λίγα λόγια! Τα φουσκωτά παιχνίδια, όπως ένα φουσκωτό κάστρο, σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα αφήσουν τα παιδιά με το στόμα ανοιχτό. Βέβαια, υπάρχει μία πιθανότητα να ζηλέψουν και οι «μεγάλοι» καλεσμένοι σας και να τους ψάχνετε.

  • Nanny Hire – Nannuka

Μια εύκολη και γρήγορη λύση για όλους! Στη Nannuka μπορείτε να βρείτε αξιόπιστους και έμπειρους επαγγελματίες, ιδανικούς για φύλαξη παιδιών. Θα τα προσέχουν και παρέα μαζί τους μπορούν να παίξουν ομαδικά παιχνίδια όπως κυνήγι θησαυρού, ενώ εσείς και οι υπόλοιποι καλεσμένοι σας θα είστε ελεύθεροι να απολαύσετε τη μέρα του γάμου σας χωρίς αποσπάσεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *