Φέτος, φέρτε στο σπίτι σας ένα νέο αέρα – πιο ανάλαφρο και φυσικό. Απλότητα, απαλά χρώματα και γήινοι τόνοι θα μεγαλώσουν το χώρο σας κάνοντας τον πιο φωτεινό. Less is more και το Minimal Boho είναι εδώ για να μείνει.

Μια γωνιά χαλάρωσηζzΖ

Τώρα που καλοκαιριάζει, μπορείτε να μετατρέψετε τη βεράντα σας στο δικό σας χώρο χαλάρωσης. Είτε διαβάζοντας το αγαπημένο σας βιβλίο, είτε παίρνοντας ένα γρήγορο υπνάκο, μία αιώρα σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο σας spot.

INART by Lampiris Interiors | CLICK ΑΙΩΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΕΚΡΟΥ 200x150cm

All-white διακόσμηση

Ένα διακριτικό βάζο ή ένας διακοσμητικός δίσκος θα δημιουργήσουν το πιο φυσικό setting. Η διακόσμηση τοίχου είναι εξίσου σημαντική! Ένας απλός παγκόσμιος χάρτης μπορεί να διακοσμήσει το αγαπημένο σας σημείο με αληθινό minimal boho στυλ.

Πάμε προς την κρεβατοκάμαρα…

Το minimal boho ταιριάζει και εκεί! Υφάσματα σε απαλές υφές και χρώματα θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα, μοντέρνα και διαχρονική – όπως και τα λευκά είδη Kimisoo. Δε θα θέλετε να σηκωθείτε!

KIMISOO | Βαμβακοσατέν Μονό Λευκό Πανωσέντονο με Πλισέ Φάσα Heroes

Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά

Για ένα πιο minimal boho ύφος, δεν είναι απαραίτητο να αλλάξετε πολλά. Μικρές λεπτομέρειες όπως οι θήκες πετσέτας άλλα και διάφορα άλλα είδη κουζίνας, θα προσφέρουν ακριβώς το ύφος που θέλετε.

CM MAKRIS | Θήκες πετσέτας μάτι – Σετ των 4 Gold Plated 24K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *