Η λίστα του γάμου σας εκτός από πρακτική, μπορεί να είναι και διασκεδαστική. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να μην αφήνουν πάντα χώρο για τρέλες και αυθορμητισμούς, η λίστα του γάμου σας όμως όχι! Γι’ αυτό ετοιμάσαμε κι εμείς μία λίστα με πράγματα που δε θα αγοράζατε ποτέ αλλά σίγουρα θα προσθέσετε στη λίστα του γάμου σας!

Ψησταριά Υγραερίου

Μία καλή ψησταριά είναι και μία καλή επένδυση. Ένα χαλαρό barbecue στο σπίτι μαζί με οικογένεια και φίλους είναι κι ένας καλός λόγος για να την προσθέσετε στη λίστα σας. H σειρά Dualchef, της OUTDOORCHEF, επαναπροσδιορίζει το barbecue καθώς η ποιότητα κατασκευής είναι στο υψηλότερο επίπεδο και συνδυάζει δύο ζώνες θερμοκρασίας κάτω από το ίδιο καπάκι.

Πρέσα για Καλτσόνε

Ένα ίσον κανένα οπότε κάντε τη διαφορά και βάλτε στη λίστα του γάμου σας και την πρέσα για καλτσόνε.

Φτυάρι Μεταφοράς για Πίτσα

Για εσάς που απολαμβάνετε την ιταλική κουζίνα, είναι ωραίο να φτιάχνετε τη δική σας πίτσα και είναι ακόμα καλύτερο να τη μεταφέρετε με φτυάρι! Ζήστε το pizza-making experience στο έπακρο, ξεκινώντας από εδώ.

Olive-pit Pit

Οι ελιές είναι καλός μεζές, ειδικά όταν συνοδεύουν αγαπημένα ποτά. Το μόνο κακό είναι το μάζεμα των κουκουτσιών αργότερα άλλα με το Olive-pit Pit, η συλλογή κουκουτσιών γίνεται παρελθόν!

Σαμπανιέρα

Ένα καλό μπουκάλι κρασί ή ένα δροσερό μπουκάλι σαμπάνια χρειάζονται και μία καλή σαμπανιέρα. Προσθέστε στη λίστα του γάμου σας την πολυτέλεια που της αρμόζει και δώστε άλλο αέρα στο τραπέζι σας με την ξύλινη σαμπανιέρα.

Golden Tea Set

Απολαύστε το τσάι σας στο σπίτι ή σε ένα Κυριακάτικο πικ-νικ με πολυτέλεια και στυλ. Για το Golden Tea Set από CM MAKRIS, τα λόγια είναι περιττά.

Μύλος Καφέ

Ο μύλος καφέ από την Black+Decker χρειάζεται για όταν θέλετε να απολαύσετε ένα γευστικό και αρωματικό καφέ ή για όταν βρίσκετε την αγαπημένη σας ποικιλία…σε κόκκους. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *