Η πρόσκληση σε ένα γάμο είναι μεγάλη τιμή. Φοράμε τα καλά μας, ετοιμαζόμαστε για γιορτή και γινόμαστε κομμάτι μιας σημαντικής στιγμής ενός ζευγαριού! Και επειδή όπως είπαμε, είναι μία σημαντική στιγμή, εννοείται πως δε θέλουμε να τη χαλάσουμε, οπότε φτιάξαμε μια λίστα με τα απόλυτα Don’ts.

Μην ξεχάσεις να κάνεις RSVP στην πρόσκληση

Όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο. Είναι πολύ βοηθητικό και δίνει χρόνο στο ζευγάρι να κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες (και να διαχειριστεί καταλλήλως το budget του).

Μην πεις ότι θα πας και εν τέλη δεν πας

Please don’t. Μαχαίρι στην καρδιά και ας μη σου το πουν ποτέ. Αν προκύψει κάτι έκτακτο φυσικά, απλά be honest και ενημέρωσε in advance.

Μην πας στο γάμο με ένα ακάλεστο plusone

Κάθε ζευγάρι καθορίζει τους καλεσμένους του και μόνο αυτό αποφασίζει για το ποιος θα παρευρεθεί. Ένας καλός καλεσμένος το σέβεται, οπότε μην πάρεις μαζί σου και τη φίλη σου επειδή θέλεις παρέα. Big no.

Μη φορέσεις λευκό

It goes without saying αλλά μην αποφασίσεις να βάλεις αυτό το υπέροχο λευκό φόρεμα που αγόρασες πρόσφατα από εκείνο το καλό μαγαζί και νομίζεις ότι είναι ό,τι πρέπει για το γάμο. Δεν είναι. Φόρα κάτι κόκκινο, κάτι μπλε, κάτι μωβ αλλά όχι κάτι άσπρο. Μία θα είναι ντυμένη στα άσπρα και φαντάζομαι ξέρεις ποια εννοώ.

Μην πας χωρίς δώρο

Είτε το ζευγάρι έχει κάνει λίστα γάμου, είτε όχι, σίγουρα μπορείς να βρεις το καλύτερο δώρο γάμου στην Cordella και να μην πας με άδεια χέρια. Ανεξαρτήτως τιμής, είναι σημαντικό να πεις ένα ευχαριστώ για την πρόσκληση και να δώσεις στους φίλους σου κάτι όμορφο για να σε θυμούνται από τη μέρα του γάμου τους!

Μην πιείς όλον τον Βόσπορο

Καλά… μεταξύ μας, τζάμπα φαΐ, τζάμπα ποτό, η καλύτερη όλων. Ωστόσο, το open bar δε σημαίνει ότι μπορείς να το πιείς όλο. Μην ξεχνάς ότι είσαι σε γάμο και όχι σε έξαλλο πάρτι, οπότε αν σε μαζεύουνε στο τέλος της βραδιάς ίσως να μην αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *