Μια όμορφη και νόστιμη τούρτα πάντα συνοδεύει πολύτιμες και σημαντικές περιστάσεις, οπότε λογικό να μη λείπει ούτε από τον γάμο σας.

     Η γαμήλια τούρτα σας, είναι άλλη μία αφορμή να γίνετε δημιουργικοί και να διασκεδάσετε. Σε συνεργασία με το αγαπημένο σας εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, μπορείτε να δημιουργήσετε την τούρτα των ονείρων σας, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας και να απολαύσετε την διαδικασία. Κυριολεκτικά – επειδή για τούρτες μιλάμε. Ωστόσο, είπαμε να δώσουμε κι εμείς μερικές ιδέες μήπως και προσφέρουμε λίγη έμπνευση!

Drip Cake

     Κομψή και μοντέρνα, ταυτόχρονα διασκεδαστική και παιχνιδιάρική. Επιλέξτε την αγαπημένη σας γεύση σοκολάτας, σιροπιού ή κρέμας, η οποία θα “τρέχει” γύρω από την τούρτα σας και θα προσφέρει ένα λαχταριστό θέαμα.

Floral and Fruity

     Less is more, και τι πιο απλό από μια τούρτα στολισμένη με λουλούδια και φρούτα. Αμέτρητοι συνδυασμοί που πραγματικά θα δώσουν ξεχωριστό αέρα και φρεσκάδα στην τούρτα σας. Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα θα σας μαγέψει.

Και για τους πιο εναλλακτικούς, sky is the limit

     Μη φοβηθείτε να παίξετε και να συνδυάσετε διάφορες υφές, γεύσεις και χρώματα σε κάθε στρώση της τούρτας σας. Φυσικά, μπορείτε ακόμα και να σερβίρετε mini cakes, crepe cake, donut cake και ό,τι άλλο φανταστείτε (και συμφωνήσει και ο ζαχαροπλάστη σας). Κάθε τι, μπορεί να προστεθεί στην γαμήλια τούρτα σας και να ταξιδεύσει εσάς και τους καλεσμένους σας. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *