Η Γεωργία και ο Θοδωρής είναι το πρώτο #CordellaCouple, αλλά κυρίως είναι ένα νεόνυμφο ζευγάρι που κατάφερε να κάνει τον γάμο των ονείρων τους πραγματικότητα, φέτος τον Σεπτέμβρη!

Παρότι οι συνθήκες τον τελευταίο 1μιση χρόνο έχουν δυσκολέψει την οργάνωση των γάμων όλων των ζευγαριών, η Γεωργία με τον Θοδωρή επέμειναν, έψαξαν, άλλαξαν και ξανάλλαξαν τα πλάνα τους, για να καταλήξουν όμως να ζήσουν την πιο όμορφη βραδιά και να διασκεδάσουν με τους φίλους και συγγενείς τους. Ας τους γνωρίσουμε!

Πώς γνωριστήκατε;

Γνωριστήκαμε στο γάμο της αδερφής του Θοδωρή και μάλιστα στο κτήμα που παντρευτήκαμε. Η αλήθεια είναι πως τα αδέρφια μας μάς έκαναν προξενιό (χαχα)

Περιγράψτε μας τη μέρα του αρραβώνα σας!

Ήμασταν στη Σαντορίνη σε ένα οινοποιείο όπου είχαμε πάει για winetasting. Ήταν την ώρα του ηλιοβασιλέματος και ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή <3

Ποιο ήταν το καλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας του γάμου σας;

Γεωργία: Η επιλογή του νυφικού και το bachelorette στις Σπέτσες. Για το νυφικό, αν και δοκίμασα αρκετά, τελικά κατέληξα να πάρω το πρώτο που φόρεσα. Ήταν boho/ρομαντικό που ταίριαζε απόλυτα με το στυλ μου. Για το bachelorette, τα κορίτσια μου με είχαν σα βασίλισσα και ήταν ένα από τα καλύτερα 3ήμερα ever!

Θοδωρής: ΤΑ μπάτσελορ 😛 Γιατί ένα μόνο δε φτάνει… Τριήμερο στην Πάρο, μπουζούκια, pre-wedding beach party… Όλα τα είχε το μενού!

Ποιο ήταν το highlight της ημέρας του γάμου σας;

Γεωργία: Δε μπορώ να ξεχωρίσω μια στιγμή. Ο ατέλειωτος χορός που ρίξαμε όλο το βράδυ. Μικροί και μεγάλοι είχαν γεμίσει την πίστα και γενικά υπήρχε πολύ κέφι!

Θοδωρής: Η βουτιά στην πισίνα 😀 Οι φίλοι μου προς το τέλος της βραδιάς με έριξαν στην πισίνα. Μιας και δεν είχα ρούχα να αλλάξω, την υπόλοιπη βραδιά κυκλοφορούσα με μια πετσέτα θαλάσσης!

Τι tips θα δίνατε σε άλλα μελλόνυμφα ζευγάρια για τη λίστα γάμου τους;

Να διαλέξουν ποικιλία δώρων από διαφορετικές κατηγορίες αλλά και για διαφορετικά… βαλάντια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *