Η εποχή του αυστηρά «καθιστού» φαγητού στους γάμους έχει πλέον περάσει, γιατί τώρα κανένας γάμος που αξίζει το δικό του #χάσταγκ δεν είναι πλήρης χωρίς βανάκια και τρόλεϊ φαγητού, γλυκού ή ποτού!

Αυτά τα γεύματα σε τροχούς όχι μόνο προσφέρουν μια ποικιλία από κουζίνες και γεύσεις, αλλά είναι και μία λύση οικονομική. Άλλωστε, και οι καλεσμένοι σας θα ενθουσιαστούν με την πρωτοτυπία της ιδέας σας, και σίγουρα θα τιμήσουν την επιλογή σας.

Ακόμα και αν τα burgers στο χέρι σας φαίνονται πολύ extreme σαν επιλογή, υπάρχουν έξυπνες ιδέες για κάθε είδους κέρασμα για τη μέρα του γάμου σας. Εδώ έχουμε μαζέψει τις αγαπημένες μας ιδεές για κάθε είδους γάμο!

  • Φαγητό από original BBQ Joint

Όταν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ανάμεσα σε burgers και tacos, brisket ή ribs, τι θα λέγατε να τα έχετε όλα στο γάμο σας; Φημισμένα εστιατόρια όπως το πρώτο αυθεντικό BBQ Joint της Αθήνας PO’ ΒOYS έχουν ιδέες και γεύσεις που θα ερωτευθείτε και εσείς, αλλά και οι καλεσμένοι σας!

  • Ποτό από το αγαπημένο σας στέκι

Το μπαρ που αγαπάτε να περνάτε τα περισσότερα βράδια με τους φίλους σας, πιθανώς μπορεί να αναλάβει και το μπαρ για το γάμο σας! Ακόμα και τα πιο γνωστά βραδινά στέκια, όπως το BIG MOUTH του Χαλανδρίου, θα χαρούν να φτιάξουν τα αγαπημένα σας ή και signature cocktails για εσάς και τους καλεσμένους σας!

  • Παγωτό με τις πιο απολαυστικές γεύσεις

Δεν υπάρχει καλοκαιρινός γάμος που δεν γίνεται ακόμα τελειότερος με παγωτό στο χέρι! Προσφέρετε το πιο δροσερό γλυκό στους καλεσμένους σας, επιλέγοντας τις αγαπημένες σας γεύσεις HÄAGEN-DAZS για επιδόρπιο – ακόμα και σαν συνοδευτικό της τούρτας γάμου σας φυσικά!

Και αυτά είναι μόνο η αρχή! Burgers, μεξικάνικο, ιταλικό, cocktails, wine bar, παγωτά, βάφλες, donuts… ό,τι και να σκεφτείτε μπορεί να γίνει. Διαλέξτε τις αγαπημένες γεύσεις και ιδέες, και the sky is the limit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *