Τη σημερινή εποχή, πολλά ζευγάρια ζουν μαζί για χρόνια πριν παντρευτούν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην αισθάνονται την ανάγκη να ζητήσουν δώρα για το γάμο τους – αλλά είμαστε εδώ για να σας πούμε γιατί η δημιουργία μίας λίστας γάμου εξακολουθεί να είναι πραγματικά απαραίτητη, ανεξάρτητα από το εάν ζείτε μαζί πριν παντρευτείτε.

1. Ανανεώστε το σπίτι σας «μαζί»

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να δημιουργήσετε μαζί το σπίτι των ονείρων σας, γεμάτο με πράγματα που σας φέρνουν χαρά – όχι μόνο με την τυχαία ποικιλία από πράγματα που έχετε συνδυάσει από προηγούμενες φάσεις της ζωής σας. Χρησιμοποιείτε ακόμα μαγειρικά σκεύη από την περίοδο της φοιτητικής σας ζωής; Είναι ο καναπές σας ο πρώην καναπές των γονιών σας; Η λίστα γάμου σας είναι η τέλεια ευκαιρία για αναβάθμιση παλαιών, φθαρμένων ή μη όμορφων πραγμάτων με αντικείμενα που μπορείτε να διαλέξετε μαζί – αντικείμενα που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας, τα ενδιαφέροντά σας και τις προτιμήσεις σας ως ζευγάρι.

2. Οι καλεσμένοι σας θέλουν να σας αγοράσουν δώρα

Οι καλεσμένοι σας θα θέλουν να σας αγοράσουν δώρα για να γιορτάσουν τη μεγάλη μέρα σας, οπότε γιατί να μην τους δώσετε λίγη καθοδήγηση για να διασφαλίσετε ότι θα καταλήξετε με δώρα που πραγματικά θέλετε; Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό από το να σκέφτεστε ένα αγαπημένο πρόσωπο όταν χρησιμοποιείτε το γαμήλιο δώρο του σε τακτική βάση. Επιτρέποντας στους φίλους και την οικογένειά σας να σας προσφέρουν αναμνηστικά δώρα (ή πολυτελείς αναβαθμίσεις) σημαίνει ότι θα περιτριγυρίζεστε πάντα από αναμνήσεις αγάπης και στήριξης στο νεόνυμφο σπίτι σας.

3. Επενδύστε στο μέλλον σας

Η Cordella εξελίσσει τη λίστα γάμου πέρα ​​από τα τυπικά δώρα. Εάν αισθάνεστε σαν να έχετε ήδη όλα τα απαραίτητα που εσείς και ο σύντροφός σας θα μπορούσατε να θέλετε, ζητήστε δώρα εμπειρίας ή χρηματικά δώρα. Προσθέστε στη λίστα γάμου σας απολαυστικές εμπειρίες (όπως μαθήματα μαγειρικής), δωροκάρτες για το ταξίδι του μέλιτος ή για άλλα μελλοντικά ταξίδια σας, καθώς και Κουμπαράδες χρημάτων με ποσά για μελλοντικές δαπάνες όπως μία μικρή ανακαίνιση ή ένα νέο όχημα.

Αν συγκατοικείτε λοιπόν ήδη, ξεκινήστε τη λίστα γάμου σας τώρα, και επικεντρωθείτε στην αναβάθμιση καθημερινών αντικειμένων, σε μοναδικά είδη που πιθανώς δεν θα αγοράζατε από μόνοι σας, σε δώρα εμπειρίας, σε Κουμπαράδες χρημάτων αλλά και στην Στήριξη Οργανισμών που είναι σημαντικοί για εσάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *