Μπαίνοντας στο 2021, μπορούμε να πούμε πλέον με σιγουριά ότι το 2020 ήταν μία περιπετειώδης χρονιά για τους γάμους στην Ελλάδα. Μέσα από τις δοκιμασίες όμως της χρονιάς που πέρασε, είδαμε ότι παρά τα εμπόδια, η αγάπη πάντα νικά – είτε με 200 είτε με 20 μόνο καλεσμένους. Η νέα χρονιά όμως φέρνει μεγαλύτερη αισιοδοξία ακόμα και για τους γάμους που αναβλήθηκαν για φέτος.

Γι’ αυτό, ετοιμάσαμε έναν βασικό οδηγό με τις αναμενόμενες τάσεις για το 2021, αλλά και τις κλασικές επιλογές που θα είναι πάντα στην κορυφή, για τα πιο ξεχωριστά δώρα γάμου.

  • Κάντε τον γάμο σας όσο πρωτότυπο θέλετε

Είναι δεδομένο ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και έχουμε προχωρήσει πολύ από τις μέρες που κάναμε ακριβώς αυτό που έκαναν οι γενιές πριν από εμάς. Πλέον, αν θέλετε έναν σούπερ ασυνήθιστο γάμο, κάντε το. Από τα προσκλητήρια γάμου και το φαγητό, μέχρι τις μπομπονιέρες γάμου και τα δώρα των κουμπάρων, μπορείτε να επιλέξετε ό,τι θέλετε. Επιλέξτε street food για το δείπνο του γάμου σας αντί σερβιριστό φαγητό σε ροτόντες, οργανώστε ένα πάρτι αντί για επίσημη δεξίωση, δημιουργήστε online λίστα γάμου αντί να ζητήσετε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό ?

  • Ζητήστε εμπειρίες για δώρα γάμου

Το 2021 θα είναι πιο πολύ από ποτέ πριν, η χρονιά των εμπειριών. Όλο και περισσότερα ζευγάρια θα επιλέξουν να ζητήσουν από τους καλεσμένους τους δείπνα, γευσιγνωσίες, μασάζ, ταξίδια και άλλες περιπέτειες που θα μπορούν να κάνουν μαζί. Προτιμήστε να δημιουργήσετε αναμνήσεις εξερευνώντας ένα νησί που δεν έχετε πάει ποτέ πριν παρά να ζητήσετε άλλο ένα καλό σερβίτσιο που θα μείνει στο ντουλάπι.

  • Μεταλλικά είδη διακόσμησης και λεπτομέρειες

Τα μεταλλικά αντικείμενα εμφανίζονται παντού φέτος με καλαίσθητους και απροσδόκητους τρόπους. Επιλέξτε από λεπτές λάμψεις στα χερούλια των επίπλων σας έως τα βασικά στοιχεία διακόσμησης του σπιτιού σας. Το 2021 είναι η ιδανική χρονιά για να γίνετε δημιουργικά τολμηροί και να λάμψετε.

  •  Εμφανής αποθήκευση και οργάνωση

Η γαμήλια ζωή σημαίνει νέα αρχή… στα πάντα. Ειδικά στα πράγματα. Πολλά πράγματα. Τα πράγματα σας, τα πράγματα τους, κοινόχρηστα πράγματα – και όλα αυτά χρειάζονται ένα μέρος για να αποθηκευθούν και να τακτοποιηθούν. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το Netflix έχει καταφέρει να αγαπήσουμε την οργάνωση βάσει χρώματος, τις ετικέτες και τα ακρυλικά κουτιά σε κάθε μέγεθος!

  • Στήριξη οργανισμών

Ίσως η πιο σημαντική επιλογή μετά τη χρονιά που πέρασε, είναι για ακόμη μία φορά η στήριξη μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Με τη δημιουργία λίστας γάμου στο cordella.gr μπορείτε να ζητήσετε από τους καλεσμένους σας να συμβάλλουν με μία δωρεά σε οργανισμούς που στηρίζουν τα παιδιά, τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, ή ακόμα και να δημιουργήσετε τον δικό σας Κουμπαρά χρημάτων για να μπορέσετε να στηρίξετε μία προσωπική σας πρωτοβουλία ή σκοπό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *