Φέρτε τη Μεσόγειο στο σπίτι σας με μπλε και λευκές ρίγες, λεπτομέρειες με σχοινί και πολλές άγκυρες στη διακόσμηση οποιουδήποτε δωματίου θέλετε. Αν σας αρέσουν τα ταξίδια ιστιοπλοΐας, ο ήλιος και το ψάρεμα στις Ελληνικές ακτές, ρίξτε μια ματιά και αναδείξτε την τάση του ναυτικού στυλ στο σπίτι σας.

  • Ναυτικό σχοινί

Εισάγετε την τραχιά υφή των θαλάσσιων σχοινιών στη διακόσμηση του σπιτιού σας, συνδυάζοντας τη με κομψά υλικά από ανοξείδωτο ατσάλι. Από ναυτικά σουβέρ μέχρι ιδιαίτερες σαμπανιέρες, μπορείτε να εξοπλίστε ολόκληρο το μπαρ του σπίτι σας με αυτούς τους θαλάσσιους διακοσμητικούς θησαυρούς.

  • Διακόσμηση τοίχων

Βάλτε το σπίτι σας σε ναυτικό κλίμα με πίνακες και διακοσμητικά τοίχου με πλοία, άγκυρες και φάρους, ή ακόμα και με διάφορα θαλάσσια πλάσματα στις κουρτίνες, τα μαξιλάρια και τις πετσέτες του μπάνιου σας.

  • Είδη σερβιρίσματος

Φέρτε τον ωκεανό στο τραπέζι σας με σετ πιάτων σε όλα τα κλασικά μπλε και άσπρα μοτίβα, κάνοντας τα ποτήρια, τα πιάτα και τα μπολ σας το τέλειο σερβίτσιο για αυτήν την τάση.

  • Διακοσμητικές λεπτομέρειες

Από μικρά διακοσμητικά μέχρι μεγαλύτερα γλυπτά, οποιοδήποτε αξεσουάρ και διακοσμητικό μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε στο σαλόνι ή στο γραφείο σας σαν καπετάνιοι. Επιλέξτε να διακοσμήσετε με είδη ιστιοπλοΐας και μετατρέψτε το σπίτι σας σε θαλασσινό όνειρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *