Θέλετε να ξεφύγετε από το θόρυβο της πόλης, την κούραση της δουλειάς και το άγχος της προετοιμασίας του γάμου σας; Ξεφύγετε για λίγες μόνο ημέρες, δραπετεύοντας με τον/την σύντροφο σας σε μια απλή απόδραση για το Σαββατοκύριακο. Κάθε ΣΚ είναι η καλύτερη στιγμή για εκδρομές και χαλάρωση, οπότε 48 ώρες μακριά από την πόλη και τις υποχρεώσεις, είναι ότι πρέπει για να απολαύσετε ο ένας τον άλλο.

1. Επιλέξτε κάποιο απομακρυσμένο μέρος

Βρείτε μια κρυφή παραλία, ξεφύγετε στο δάσος ή επισκεφθείτε μια τυχαία πόλη ή χωριό που δεν θα ήταν ο τυπικός σας προορισμός για το Σαββατοκύριακο. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε τα πλήθη και θα απολαύσετε τη συντροφιά του άλλου χωρίς τον θόρυβο και την πολυκοσμία.

2. Κάντε έκπληξη στο/στη σύντροφο σας

Εάν μπορείτε, κάντε το ταξίδι σας (ή μέρος αυτού) έκπληξη. Πείτε στο έτερο σας ήμισυ να ετοιμάσει μια τσάντα με ρούχα, χωρίς να πείτε πού πηγαίνετε. Η προσδοκία θα προσθέσει ένα στοιχείο φλερτ και ενθουσιασμού που θα αγαπήσετε και οι δύο.

3. Ταξιδέψτε σε κοντινό προορισμό

48 ώρες δεν είναι μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε μην γίνεται υπερβολικά φιλόδοξοι και καταλήξετε να περάσετε ολόκληρο το ταξίδι στο αυτοκίνητο ή το πλοίο. Καλύτερα να κάνετε κάτι που είναι εύκολο, χαλαρωτικό και θα σας επιτρέπει να εστιάσετε στα σημαντικά πράγματα αντί να επιβαρυνθείτε με την ταλαιπωρία των ταξιδιωτικών σας πλάνων.

4. Κακομάθετε τους εαυτούς σας επιλέγοντας ένα ακριβό ξενοδοχείο

Κλείστε ένα ωραίο δωμάτιο ξενοδοχείου – πιθανότατα θα καταλήξετε να αφιερώσετε πολύ χρόνο σε αυτό. Βρείτε ένα δωμάτιο με ρομαντική θέα και ένα άνετο κρεβάτι που δε θα θέλετε να εγκαταλείψετε (ζήτω  το room service)!

5. Κάντε μία αυθόρμητη εκδρομή

Εάν δεν το έχετε προγραμματίσει καιρό πριν, μη νομίζετε ότι δεν μπορείτε απλά να μπείτε στο αυτοκίνητο και να πάτε μία εκδρομή τελευταία στιγμή. Άλλωστε, μερικές από τις πιο ρομαντικές περιπέτειες είναι οι μη προγραμματισμένες – τολμήστε το!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *