Τα σημερινά ζευγάρια θέλουν ημέρα του γάμου τους να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα τους. Οι νέες νύφες και γαμπροί επιλέγουν όλο και περισσότερο χώρους και στυλ που είναι μοναδικά για αυτούς. Επομένως, αν θέλετε να κάνετε το γάμο σας κάτι παραπάνω από μία απλή τελετή, αυτό το post είναι για εσάς!

  1. Επιλέξτε να σερβίρετε φαγητό από το αγαπημένο σας εστιατόριο

Θέλετε να σερβίρετε ένα υπέροχο γεύμα που να αντικατοπτρίζει τον τύπο φαγητού που σας αρέσει πραγματικά; Ξεχάστε τους κλασσικούς μπουφέδες και τα δείπνα πέντε πιάτων και απευθυνθείτε στο αγαπημένο σας τοπικό εστιατόριο. Παραγγείλετε τις ποσότητες που θα χρειαστείτε και απολαύστε το γαμήλιο δείπνο σας με μόνο αγαπημένα σας πιάτα.

2. Κάντε τη δεξίωση στον κήπο του σπιτιού σας

Δεν χρειάζεστε μεγάλες αίθουσες δεξιώσεων ή χώρους εκδηλώσεων σε ξενοδοχείο για να κάνετε έναν όμορφο γάμο. Σκεφτείτε να περάσετε την ημέρα του γάμου σας στην πίσω αυλή του σπιτιού σας ή σε ένα πάρκο που σας αρέσει να περνάτε χρόνο μαζί. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρήματα και θα σας επιτρέψει να γιορτάσετε σε ένα γνήσιο και μοναδικό περιβάλλον.

3. Διακοσμήστε με δικά σας DIY αντικείμενα

Ο καλύτερος τρόπος για να έχετε μία μοναδική αλλά και οικεία διακόσμηση στο γάμο σας είναι με το να κάνετε τη διακοσμήση μόνοι σας. Από μεγάλα διακοσμητικά κομμάτια μέχρι το μενού του δείπνου και τις κάρτες σήμανσης των τραπεζιών, μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί με τη διακόσμηση στην τελετή και τη δεξίωση. Θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα συνδεθείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας, κάνοντας μικρά ή και μεγαλύτερα έργα τέχνης και χειροτεχνίας για το γάμο σας.

4. Κάντε μία μοντέρνα λίστα γάμου

Προσπαθείτε να βρείτε τη λίστα γάμου που και εσείς και ο/η σύντροφός σας θέλετε πραγματικά; Αγκαλιάστε το μη συμβατικό και επιλέξτε ένα νέο είδος λίστας γάμου που σας επιτρέπει να ζητήσετε τα δώρα που σας ενδιαφέρουν και θέλετε πραγματικά – περιπετειώδεις εμπειρίες, είδη διακόσμησης για το νέο σας σπίτι ή χειροποίητα έπιπλα. Η Cordella σας φέρνει μοναδικά δώρα, σε μία μοναδική πλατφόρμα όπου και εσείς και οι καλεσμένοι σας μπορείτε να επισκεφτείτε ανά πάσα στιγμή online, από το κινητό ή το laptop σας!

5. Ντυθείτε όπως νιώθετε άνετα

Ο γάμος είναι μία μοναδική μέρα για κάθε ζευγάρι, οπότε όλοι πιστεύουμε ότι πρέπει να ντύσουμε σαν πρίγκιπες και πριγκίπισσες τη μεγάλη μέρα. Αλλά αν τα φανταχτερά φορέματα, τα κοστούμια ή τα καλά παπούτσια δεν είναι πραγματικά του στυλ σας, γιατί να το επιβάλλετε στον εαυτό σας; Αποφύγετε να αισθάνεστε άβολα και τολμήστε να φορέσετε πάνινα παπούτσια κάτω από το νυφικό ή το κουστούμι. Όχι μόνο θα νιώσετε ο εαυτός σας ενώ είστε όλοι στολισμένοι, αλλά θα νιώσετε και άνετα όλη τη νύχτα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *