H χρήση των φωτογραφιών του γάμου σας ως διακόσμηση σπιτιού δεν χρειάζεται να περιοριστεί στα πλαίσια μίας κορνίζας! Υπάρχουν διάφοροι μοναδικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τις παρουσιάσετε και να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις αγαπημένες μας ιδέες παρακάτω – ετοιμαστείτε να αναδείξετε τις φωτογραφίες του γάμου σας σε όλο σας το σπίτι μετά!

  1. Coffee table book

Το τέλειο σετ βιβλίων για το τραπέζι του σαλονιού μπορεί πραγματικά να «δέσει» τα έπιπλα με τη διακόσμηση του σαλονιού σας. Γιατί να μην προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στο τραπεζάκι σας με ένα επαγγελματικά τυπωμένο βιβλίο των φωτογραφιών του γάμου σας; Είναι μία γλυκιά, προσωπική πινελιά στο σαλόνι σας που οι επισκέπτες σας θα λατρέψουν.

2. Ημερολόγιο

Κρατήστε τον γάμο σας κοντά στην καρδιά σας όλο το χρόνο με ένα προσωπικό, ετήσιο ημερολόγιο με τις φωτογραφίες του γάμου σας. Άλλωστε, είναι η τέλεια προσωπική προσθήκη για την κουζίνα σας ή το δωμάτιο του γραφείου, στο νέο σπίτι σας ως νεόνυμφο ζευγάρι.

3. Γιρλάντα φωτογραφιών

Μήπως ψάχνετε κάτι πιο περίεργο και μοναδικό για να αναδείξετε τις φωτογραφίες του γάμου σας; Μια φωτογραφική γιρλάντα δεν είναι μόνο διαφορετική, είναι επίσης απίστευτα εύκολο να τη φτιάξετε μόνοι σας! Απλώς προσθέστε τυπωμένες φωτογραφίες, κορδόνια και μανταλάκια και είστε έτοιμοι με το νέο σας DIY project.

4. Τοίχος γκαλερί

Οι  συνθέσεις φωτογραφιών και  η δημιουργία τοίχου γκαλερί είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να ζωντανέψετε έναν κενό τοίχο στο σπίτι – συνδυάστε πίνακες που αγαπάτε, μερικά poster με φράσεις ή φωτογραφίες. Προσθέστε και τις φωτογραφίες του γάμου σας στο μείγμα, και είσαστε έτοιμοι!

5. Μαγνητάκια

Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τους μαγνήτες φωτογραφιών έξω από αυτήν τη λίστα! Όχι μόνο είναι εύχρηστοι και λειτουργικοί, οι μαγνήτες φωτογραφιών είναι ένας λεπτός και διασκεδαστικός τρόπος για να κρατήσετε τις αναμνήσεις της ημέρας του γάμου σας ως κομμάτι της καθημερινότητας σας. Οι μαγνήτες  φωτογραφιών είναι ιδιαίτερα χαριτωμένοι και θα προσθέσουν μια μικρή προσωπική και vintage πινελιά στην κουζίνα σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *