Είτε ζείτε σε ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης είτε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι σε κάποιο προάστιο, η δημιουργία ενός εύχρηστου χώρου εργασίας είναι σημαντική για κάθε μοντέρνο ζευγάρι. Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες για να εμπευστείτε και να ενθαρρύνετε την παραγωγικότητα σας στο σπίτι!

  • Διαίρει και βασίλευε

Αξιοποιήστε μία κομψή συρταριέρα για να διαχωρίσετε μια επιφάνεια εργασίας σε δύο ξεχωριστά γραφεία – είναι μια απλή λύση εξοικονόμησης χώρου! Μία ξύλινη επιφάνεια σε συνδυασμό με μια ασπρόμαυρη παλέτα χρωμάτων, αλλά δύο ξεχωριστά στυλ καρέκλες δημιουργούν έναν minimal αλλά και ταυτόχρονα μοντέρνο χώρο.

  • Τόλμη και γοητεία

Αν οι ουδέτερες χρωματικές παλέτες δεν σας εμπέουν ιδιαιτέρως, επιλέξτε ένα χρώμα που αγαπάτε και αναδείξτε το! Ένα έντονο βαθύ πράσινο στον τοίχο που ακουμπάει το γραφείο σας, θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα, ενώ ένα χαλί θα διατηρήσει τη ζεστασιά στο χώρο.

  • Παιχνίδι με υφές

Μια απλή παλέτα χρωμάτων λειτουργεί όταν οι υφές είναι αυτές που δημιουργούν τις διαφορετικές αποχρώσεις στον χώρο. Εντυπωσιακά ρολόγια τοίχου και καλαθάκια μπορούν να ταιριάξουν σε μία κοινή χρωματική πινελιά, για να μετατρέψετε το γραφείο σας στον πιο κομψό χώρο του σπιτιού σας!

  • Τέχνη με κολάζ

Δεν υπάρχει ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα χώρο που θα απολαύσετε και οι δύο από το να γεμίσετε έναν τοίχο του γραφείου σας με μια συλλογή από poster, φωτογραφίες και ενθύμια που αγαπάτε και οι δύο. Η προσωπική αυτή τέχνη δεν χρειάζεται να είναι «τέλεια», άλλωστε έτσι θα δημιουργήσετε ένα πολυπόθητο χαλαρωτικό vibe στον χώρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *